O wszystkim - dla wszystkich
Moj av jest z DGM, dokladnie z pierwszego endingu. Mam tez taka tapete na komorce tyle ze bez zielonej ramki i napisu Ikisa.
No bo poprostu uwielbiam glownych bohaterow w emo-pozach a nikt inny takiej nie mial.
Jakiś randomowa złota myśl... LOLxD xD
Ikisa, zdajesz sobie sprawę, że na tym obrazku NIC nie widać poza tą oczojejusiową zieloną ramką? ;P Ach, no i czyjeś włosy widać, możliwe, że są one Allenowe xD
"Rzućmy Umartwienia,
Szybko Zmierzajmy Do Ukrytego Piękna Spokojnej Krainy Ogrodu...
... W skrócie R.U.S.Z. D.U.P.S.K.O!..." xD
Całkiem wkręcony
Oj, daj spokój, Lilala, widać jeszcze jakieś bliżej-nieokreślone-cuś po prawo xD
Druga zmiana ava!
Czym doprowadziłam Tai do palpitacji serca i migotania przedsionków xd.
Kyooooo! (Obscure PV)
Ostatnio edytowany przez Samara (2009-01-28 17:15:09)
to teraz ja ^^ lubię koty ^^ koniec wywodu ^^
Ostatnio edytowany przez Der Tote (2009-01-29 19:27:51)
Całkiem wkręcony
xD Aleś się rozpisaaaał xD Weź przestań, jak jeszcze raz wyjedziesz z taką epopeją... Kto to będzie czytał? xD
Ty to masz dziwne podejście, ale dobra nie wnikam.
Mój avatar jest z Hitsu-chanem ponieważ jest moją ulubioną postacią z Bleacha i większość osób znających mnie chyba aż zbyt dobrze to wie xD
Łał, Olu, widzę, że nawet w twoim avatarze jest czerwone serduszko Czyli nie masz zamiaru ukryć twojej bezgranicznej miłości do Białaska? Z resztą, ty nawet nie próbujesz
@EDIT: A oto mój avatar xD Długo nie wiedziałam co mieć i co promować, ale po obejrzeniu pewnego odcinka D.Gray-Mana, gdzie Allen wylądował w ramionach Laviego na jakąś 0,87 sekundy, to po prostu print screen i pokazać światu xD
No i w avie jest mój fav cytacik: "Yaoi is like a normal romance, but the girl has a penis", co w końcu jest po części prawdą
Ostatnio edytowany przez Lilala (2009-02-13 20:32:59)
"Rzućmy Umartwienia,
Szybko Zmierzajmy Do Ukrytego Piękna Spokojnej Krainy Ogrodu...
... W skrócie R.U.S.Z. D.U.P.S.K.O!..." xD
Nastąpiła zmiana mojego avatara. Jest nim teraz Death the Kid, czyli dziecko śmierci, syn szacownego Shinigami-samy w universum anime Soul Eater...