O wszystkim - dla wszystkich
Piszemy tutaj (cóż za niespodzianka), skąd pomysł na podpis pod postami ^^ Warto się dowiedzieć, bo można ciekawe rzeczy zaobserwować ^^
Ja lubię aforyzmy, a że nie miałam pomysłu, po prostu weszłam na stronę z aforyzmami i znalazłam to piękne o xD
Ja to generalnie podpisy bardzo często lubię zmieniać, więc ten post chyba będzie wiele razy edytowany...
Aktualnie jest to zwrotka piosenki "Hotarubi" Dir en grey. Dlaczego? Bo piosenka mi się podoba, a z jej tytułu mam nicka na gronie .
Ymm.. mój podpis to cytat z D.Gray-Mana.
Powiedział to Allen Walker.
Ja to jak Samara lubię zmieniać podpisy, bo co chwilę coś nowego, fajnego znajdę xD
Mój podpis to obecnie:
fragment wypowiedzi Marcysa, z jednej z moich ulubionych sesji RPG, w której miałęm zaszczyt brać udział.
No tak xD Zmieniłam sygnaturkę na tekst Raito z Death Note'a który śmieszy mnie za każdym razem jak go czytam xDD
Z Jigoku Shoujo, tekst który zawsze powtarza zaprowadzając kogoś do piekła ^^
"Dziady" III - drezdeńskie. Akt I Scena II "Wielka Improwizacja" werset 260-261
Moja sygna wzięła się z tego że, gościu wykłucał się z innym gościem o cos i nagle walnął ten cytat. Muszę powiedzieć że mi się spodobał.
Jakiś randomowa złota myśl... LOLxD xD
Qur'an 2:261
"Ci, którzy rozdaja swoje majatki na drodze Boga, sa podobni do ziarna, które wydalo siedem klosów, a w kazdym klosie - sto ziaren. Bóg daje wielokrotnie temu, komu chce. Bóg jest wszechobejmujacy, wszechwiedzacy!"
Chyba najdziwniejsza sygna na tym forum xD
Varon napisał:
Chyba najdziwniejsza sygna na tym forum xD
Całkiem ciekawe, że mimo wszystko to arabskie znaki się wyświetlają, bo w innych przypadkach Windows musi zainstalować nowy alfabet... A tak w ogóle to sam tłumaczyłeś ten cytat czy skopiowałeś go i wkleiłeś? ;]
"Rzućmy Umartwienia,
Szybko Zmierzajmy Do Ukrytego Piękna Spokojnej Krainy Ogrodu...
... W skrócie R.U.S.Z. D.U.P.S.K.O!..." xD
Można by zawsze pisac od tyłu, albo znaleźć jakiś innych sposób, jeśli faktycznie umiałbyś przetłumaczyć te słowa na arabski ;> to potrafiłbyś, czy nie? x)
"Rzućmy Umartwienia,
Szybko Zmierzajmy Do Ukrytego Piękna Spokojnej Krainy Ogrodu...
... W skrócie R.U.S.Z. D.U.P.S.K.O!..." xD
Zmiaaanaaaa
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Dir_en_grey
And everything is clear.