O wszystkim - dla wszystkich
A 80-ty to nie jest już ostatni? ;> I co potem zrobisz, jak juz to osiągniesz, będziesz expił na potworach silniejszych od ciebie i starał się zdobyć jak najlepsze itemy, bo w końcu na tym to polega w WoWie ;P Ale wydaje mi się, że sam już poczujesz, że gra zbliża się ku końcowi i nie zostanie ci nic więcej jak stworzenie nowej postaci i zaczynania od początku, bo przecież zdobywanie levela jest najfajniejsze xD
Chcę na jakiś konwent anime ^^
"Rzućmy Umartwienia,
Szybko Zmierzajmy Do Ukrytego Piękna Spokojnej Krainy Ogrodu...
... W skrócie R.U.S.Z. D.U.P.S.K.O!..." xD
Pojedziesz, ale organizacja konwentu będzie iście Mokonowa, będziesz stała kilka godzin na mrozie w kolejce przed wejściem, tuż obok będziecie mieli potańcówkę seniorów a cosplay odbędzie się dopiero o północy.
Ja chcę, żeby Disorder Night Party odbyło się nie w lutym, a w styczniu.
Nieprawda! To mogę cię zlinczować? xD (Marmur to rodzaj soli która się w wodzie nie roztapia, przez co jest taki a nie inny)
Nie będzie końca świata w 2012. Ale prędzej czy później i tak będzie efekt cieplarniarny i nasze życie nie będzie takie jak dawniej.
Chcę iść spać.
Jakiś randomowa złota myśl... LOLxD xD
Samara: niech będzie, że to party odbędzie się w styczniu, ale chyba kupiłaś już bilety na luty?! ... więc się odbędzie, odbędzie, ale bez ciebie - w końcu bilety już są dawno wyprzedane ;>
Ikisa: no więc idziesz spać, ale w nocy śnią ci się same koszmary o jakichś szafach, a ty już nie kojarzysz o co biega... Kończy się na tym, że jesteś szalenie nie wyspana... i na co ci to było? ;>
Chcę zjeść miskę płatków Cini Minis ^^
"Rzućmy Umartwienia,
Oczywiście zjadasz miskę płatków Cini Minis i siadasz do kompa z uśmiechem na twarzy. Lecz po chwili ten znika, a Ty pędzisz do łazienki i spędzasz tam resztę dnia z niemiłym rozwolnieniem bo mleko było przeterminowane XD
Chcę by Rowlling napisała 8 część Harry'ego Pottera XD
Rowling faktycznie pisze 8 część, ale ty po dłuższym wpatrywaniu się w literki zrozumiałaś że jest to przepisana część pierwsza ze zmienionymi imionami...
Chciałbym się nauczyć japońskiego.
Spędziłeś kilkadziesiąt lat na nauce japońskiego i okazało się, że w Japonii mówi się już tylko po angielsku, wszystkie anime i mangi też wychodzą w tym języku. Do niczego już nie możesz japońskiego użyć a straciłeś większość życia na nauce.
Chciałbym żeby już był czerwiec.
jest już czerwiec ale zpowodu złych ocen musisz spędzic czas na nauce
chciałbym złotą rybke która spełnia życzenia
Ostatnio edytowany przez Johny (2009-01-24 14:06:34)
Dostajesz taką rybkę. Niestety wszyscy o tym się dowiedzieli i Twój dom wygląda jak dworzec PKP. Ciągle wszyscy przychodzą i rybka spełnia życzenia innych nie mając czasu dla Ciebie.
Chcę umieć latać.
Nauczyłaś się latac ale niestety ,pszez dobrą zabawe straciłaś orientacie i wzbiłaś się za daleko powietsze a teraz nieumiesz spasc
chciałbym miec lepszego kompa
Dostajesz lepszego kompa, ale okazuje się że wszyscy wrócili teraz do ery 16 bitówek i grają w ponga xDDD
Chcę przejść tę głupią grę ><
przechodzisz tą głupią grę, ale głupia gra jest dla głupich... więc na końcu wyskakuje "congratulation, your fool, you made it!" xD
Chcę, żeby szkoła nie zadawała lekcji na weekend...
"Rzućmy Umartwienia,
Nie mogą zadawać lekcji na łikęd więc zadają jej w tygodniu tyle, że sobie nie radzisz i nie nadążasz za materiałem. W efekcie nie zdajesz do następnej klasy.
Chcę nigdy nie chorować.
Jesteś wiecznie zdrowa i wszyscy to zauważają. Więc jeśli chcesz zwiać z kartkówki, to wytłumaczenie, że "jesteś chora" staje się bardzo podejrzane... i w końcu dostajesz brak obecności, bo wymówka się nie udała ;P
Chcę żeby już mozna było kupić dobre polskie truskawki!
"Rzućmy Umartwienia,