O wszystkim - dla wszystkich
Bo każdy miewa momenty (chociażby ja mam teraz) że ma ochotę sobie strzelić w łeb, utopić się, powiesić, porazić prądem i tym podobne.
Ja sobie ponarzekam, że całe moje życie od początku do końca, to seria beznadziejnych zdarzeń, do których sama doprowadziłam. Że nie dostanę odpowiednich ocen do liceum, żeby się tam dostać. Że nie zaliczę tego cholernego języka. I tak naprawdę wszyscy mnie mają głęboko w dupie. Dziękuję za uwagę.
Całkiem wkręcony
Cholera, ja też nie mam... *rozgląda się po pokoju w poszukiwaniu powodu do narzekania*... Wiem! Mam okropny bałagan w pokoju, który mama karze mi sprzątać, a mnie się tak nieeeee chceeeee T_T I mam młodszego brata, który mnie męczy głupimi pytaniami! I na podwórku mieszka namolna dziewczynka, która uważa mnie za swoją najlepszą przyjaciółkę, a ja jej nie lubię i nie wiem jak jej to powiedzieć, ale tak delikatnie, żeby się nie obraziła, bo jej starzy to znajomi moich starych T_T I moja wada wzroku się powiększa, bo czytam po nocach przy światełku ekranu komórki xD
Jak wymyślę coś nowego, to dam znać.
O! I nie mam chłopaaaakaaaaa T_T (to w sumie nie jest takie straszne, ale ponarzekać można xD)
Dobra... jak wszyscy to wszyscy.
Znów uzależniłem się od dziewczyny w okularach xD Żeby było śmieszniej, prawie 3 lata młodszej ode mnie xD Żeby było jeszcze lepiej, jest przyjaciółką tej, od której poprzednim razem się uzależniłem xD
A "uzależniłem" to znaczy zakochałem rzecz jasna xD
EDIT: Aha. I obie mają te same inicjały xD
Ostatnio edytowany przez Varon (2009-01-26 21:10:02)
Całkiem wkręcony
Weź się uzależnij ode mnie, co? Tyż mam okulary ^^
xD
Całkiem wkręcony
xDD TAaaaaaai! czemu mi nie powiedziałaś wcześniej? xDD
Całkiem wkręcony
Tak się nie robi! xD
Cich cich xD Nie musisz nic wiedzieć xD *klepie go po główce* Wystarczy, że cała nasza wspólna (moja i Haruki) klasa będzie wiedzieć Mahahahah! *podły śmiech*