O wszystkim - dla wszystkich
Czyli skąd nam się wzięło że w avatarze mamy taki obrazek, a nie inny?
No cóż. Ja to Alucarda ubóstwiam, nic na to nie poradzę ^^
Kochany i wspaniały i wogle wogle ^^
No to tyle ^^ teraz wy
Mana, Mana, Mana, Mana.
Malice Mizer, Kyomu no naka de Yuugi PV.
Dlaczego? Bo ślicznie w nim wyglądał ^^.
Huhu ^^
Mana xD
Emm.. mój avatar? A to ja wykonana przeze mnie xD
to tyle.
Mój Avatar....no bo mój Dei by sie obraził jakbym wstawiła kogoś innegoQ_Q.... Pozatym.....co skoro się w nim kocham^o^ to jasne ze Avatarek będzie z nim...no jakże bym śmiała wstawić kogoś innego>.>...
Ostatnio edytowany przez Yorutsuki (2009-01-22 00:06:49)
OMG, to mi przypomina, że musze ustawić coś tak wyjechanego, że wszystkim szczena opadnie xD Dlaczego wyjechanego? Bo chcę być w miarę oryginalna i zauważalna, wyróżniająca się od innych. Co będzie trudne, kiedy każdy jest oryginalny, no, ale łi łill sji.
"Rzućmy Umartwienia,
Szybko Zmierzajmy Do Ukrytego Piękna Spokojnej Krainy Ogrodu...
... W skrócie R.U.S.Z. D.U.P.S.K.O!..." xD
Całkiem wkręcony
Orihime-chan...
Bo kocham jej minkę xD
I jestem do niej troszkę podobna ^o^
Zgadzam sie z Tai.....BARDZO troszke....Orihime spokojna, nieśmiała, ZRÓWNOWAŻONA....nie musze mówić jaka jest Haruka=.=
Kotek w moim avatarze to Cait Sith - jedna z postaci z Final Fantasy VII. Lubię go bo... jest kotem. A ja kocham koty...
Całkiem wkręcony
Nie chodziło mi tylko o wygląd xD
Miałam raczej na myśli Inoue i jej ciągłe "sugoooooi", wizje o Orihimedzillach, upodobanie do pączków z fasolą itp.
xD
(nie żebym lubiła pączki z fasolą, ale ostatnio zasmakowały mi ogórki kiszone z tortem śmietanowym ^^)
W ciąży jesteś (chyba musiałabyś być wiatropylna (Hahahaa *śmieje się z własnego Adminowego dowcipu*)
Tja... <wymowny look>
W imię sprawiedliwości i żywności...