O wszystkim - dla wszystkich
No moje hobby.... uwielbiam rozmyślac (zwłaszcza o swojej śmierci, sprawach paranormalnych i o Deiku^^)
Potrafie marzyć wszędzie...w sklepie...w łazience, na lekcji WF (czasami oberwe piłką) na lekcji WOS-u (czasami oberwe plecakiem od takiego jednego Ziomka=.=) Ale najbardziej to uwielbiam rozmyslać na lekcji polskiego xD czasami wpadam w tak zwane transy i trudno mnie z nich wyciągnąc^^" a ostatnio umiem zapadać w sny świadome^o^....jestem zdolne dziecko, jak chce^^" Więc marzyciel...Hobby dla każdego ,wszędzie i o każdej porze^^ polecam^w^
No tak Całkiem to zabawne było xD Te twoje zawiechy to już ci się na naszych wspólnych wakacjach zdarzały xD Tylko tamte były zwykle na temat mojego kuzyna wahaha xDD
Sama dość często sobie rozmyślam, ale o rzeczach bardziej przyziemnych na przykład "co mamy na lunch?" albo "Co będę robić jak skończy się lekcja?" xDD
Ja to jednak jestem przyziemny człowiek xD
Bujanie w obłokach... tak... <nieobecny look> To dla tego jestem zawsze taki miły...
Eejjj noooQ_Q..... Ja się do Kamila nie przyznaje>.>.... to był tylko chwilowy wybryk=.=.... a teraz rozmyślam o kims zupełnie innym^_~
Ostatnio edytowany przez Yorutsuki (2009-01-22 17:51:48)
Oj, tak, fajnie jest sobie rozmyślać ^^ Ja nie wiem czemu, najdłużej rozmyślam podczas mycia zębów xD Po jakimś czasie pasta zaczyna mnie wyżerać od środka i dopiero zdaję sobie sprawę, że czas wrócić na ziemię xP
"Rzućmy Umartwienia,
Szybko Zmierzajmy Do Ukrytego Piękna Spokojnej Krainy Ogrodu...
... W skrócie R.U.S.Z. D.U.P.S.K.O!..." xD
Też tak mam że się rozmyślam, zamyślam, a czasami nawet rzecz o której myślę pojawia mi się przed oczami.
Najczęściej na lekcjach mi się to zdarza.
Jakiś randomowa złota myśl... LOLxD xD
Aśka! To prawie jak wpadanie w trans! xD A czułaś przyjemne ciepło pod stopami, które wg naszego wspólnego znajomego oznacza, że twoje ciało astralne opuszcza twoje ziemskie ciało i medytuje w przestworzach? xD
"Rzućmy Umartwienia,
Chciałabym poznać waszego wspólnego znajomego xDDDDD
A żeby nie było offtopu: Sama miewam momenty, że nawet jak mam otwarte oczy widzę co innego niż teoretycznie powinnam xDDD
A najlepsze to mam sny xD Ale to chyba w innym temacie xD
Chwila, to, że widzisz inne rzeczy niz powinnaś, to to nie jest jakiś trans, ale po prostu zwykłe ćpanie xD
"Rzućmy Umartwienia,
Kasiu Ty mi nic o swoich snach nie mów=.=...pamiętam 14 nocy z Toba i Twoje wybryki przez sen...i nie mam na mysli niczego zboczonego w tym momencie...to raczej było przerażajce>.>
Całkiem wkręcony
xD Yoru-chan, ja znią byłam na 3-tygodniowym obozie xD To było traumatyczne przeżycie! xD Ale dla Tai-chan xD Pamiętasz, kochanie Grubka i Gonza? xD Masz od nich pozdrowienia xDD
Co do tematu: rozmyślanie jest fajne xD Ale u mnie się z reguły (prędzej czy później) sprowadza do anime xD Zwłaszcza tych yaoi. Na przykład:
Lekcja języka polskiego. Pani czyta treny Kochanowskiego, a ja wracam myślami do mojego bloga Ren x Horo. I zaczynają się jazdy. Czy "pierwszy raz" powinien się odbyć tu, czy tam? Wyznanie miłości przed, czy po? Znajomi zaakceptują, czy nie? - W tym momencie kumpel mnie szturcha w ramię i o coś pyta, a ja, brutalnie wytrącona z gejowskiego światka, mówię: On ma zabardzointeresujący tyłek (myśląc o tym, co miałby powiedzieć Horo w jakiejśtam sytuacji xD). Zapada chwila ciszy. Kumpel skonsternowany mówi: "Ale mieliśmy napisać to, co wiemy o Kochanowskim..."
...
xDD
Rozmyślanie jest KUL ^^
O jejuśku! Gonzo z Grubkiem się za swoją Anakondzią stęsknili? xDDD Niesamowite xDDD Do końca życia nie zapomne tekściorów jakie leciały na tym obozie.
*Gonzo dorwał się do mojej gitary i próbuje odegrać jakieś rockowe brzmienia*
Olka: Ale wdepnąłeś fuza!
Gonzo: *look na buty* W co wdepnąłem?
Olka i ja: *śmierć na miejscu ze śmiechu*
Gonzo: Anakondziu, ty tygrysie, wymienimy płyny? xDDD
Boże, to były czasy xDDDD
Ważne by dodać że na obozie miałam ksywkę "Anakonda" xD
Coś mam wrażenie, że walnęłam offtopic xD
Całkiem wkręcony
nieee, no co ty? xD Offtopa? gdzieżbyś śmiała xD
Bujanie w obłokach kojarzy mi się z reklamą wafelków Princessa xD
Tylko dlatego, że tam są obłoki? Chociaż sama nie kojarzę tej reklamy, w ogóle xD
Jeśli bujanie w obłokach miałoby mi się z czymś kojarzyć, to na pewno z jakąś wtopą ;P Choć na szczęście nigdy nie byłam w takim transie zamyślenia, żeby nie wiedzieć co się dzieje w okół mnie ;P
"Rzućmy Umartwienia,
Ja akurat zamyślam się non stop, wystarczy chwila spokoju i już uciekam do swojego świata:D