O wszystkim - dla wszystkich
Yeah, uwielbiam ich xD Nie wiem czemu, ale ich piosenki zawsze wpadają w ucho. Chcesz sobie zrobić wieś, śpiewaj disco polo! Chcesz się powygłupiać? Śpiewaj disco polo! A jeśli chodzi o ten rodzaj muzyki, to Boysi rządzą.
Nigdy nie miałam okazji oglądać jakiegoś muzycznego programu telewizyjnego z głównym tematem disco polo. Ale Boysów zawsze można usłyszeć na dyskotekach kolonijnych, przy barze plażowym, albo w innym wakacyjnym miejscu ;P
Hitem jest na pewno "Jesteś szalona" xD Nie wierzę, ze ktoś tego nie słyszał xD
"Rzućmy Umartwienia,
Szybko Zmierzajmy Do Ukrytego Piękna Spokojnej Krainy Ogrodu...
... W skrócie R.U.S.Z. D.U.P.S.K.O!..." xD
O taak... Disco polo piękna sprawa xD Zawsze na czasie xD Aż mi się bidny Kubuś przypomina podczas twoich urodzin xD
Chętnie posłucham o "biednym Kubusiu"...
Czyżby już tu był? I mi nie powiedzieliście?
Jakby to Adam podsumował...APAGE! Zgiń, przepadnij XD.
Ale jako że jestem dość tolerancyjna, jeśli chodzi o muzykę, to mogę zdzierżyć, z trudem, ale zawsze...do Jrockowych klipów się nadają xD.
Zgadzam się z przedmówczynią
Od siebie dodam, że DP jest dla.. ekhm... wszystkich, z tym, ze strasznie drażni uszy... xX
Ostatnio edytowany przez Der Tote (2009-01-21 20:36:40)
Szczerze mówiąc.. ludzie się na ogół nie przyznają do tego, że słuchają disco polo i wstydzą się tego. Ale z drugiej strony na wiejskich potupajkach czy ogólnie na zabawach przy takiej muzyce najfajniej się bawi. Sama nie słucham takiej muzyki ale czasem jak idę z dziewczynami to śpiewamy głośno na ulicy różne disco polowe piosenki. Najczęściej to chyba właśnie Boysów "Łobuz" XDD Jaka uciecha przy tym XDD
Ja za to przerabiam piosenki Boysów na bardziej urodzinowe i wsioczę wysyłając znajomym linki z życzeniami, właśnie w takie okazje jak urodziny czy inne święta ^^ Heh, wiem, że wieś, ale o to biega xD
"Rzućmy Umartwienia,
Całkiem wkręcony
Ja jestem często katowana Boysami, gdy jadę z rodzicami autem xD
Mam w szkole znajomą, która jest olbrzymią fanką disco-polo i wcale się tego nie wstydzi! Przeraża mnie to, że ona bierze wszystkie teksty bardzo na poważnie. Dla niej "Jesteś szalona" to nie jest temat do żartów. Gdy jeden z kabaretów zaśpiewał parodię hiciora ChUopcUFF pt "Jesteś zwęglona", dziewczyna tak się oburzyła, tak zaczęła się pluć na forach, blogach i jutjubie... xD
ALe są ludzie i parapety, jak powszechnie wiadomo xD
Wolę cytat "Są ryby-piły i ludzie-młoty" xD
No, ale back to the topic ^^
To co jest ciekawe w DP, to fakt, że wszystkie teksty są o seksie.
"Nie da ci tego ojciec, nie da ci tego matka, co może dać ci dzisiaj - sąsiadka!"
Nie mówiąc o tytule jednego z przebojów "straciłaś cnotę" xDD
"Rzućmy Umartwienia,
I need as much as possible of this polish disco polo music.